تولید صابون محلی در آشتیان
صابون محلی آشتیان با چربی حیوانی تولید و پخت در 2 مرحله موجب کیفیت آن می شود .
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، صاحب کارگاه صابون پزی آشتیان گفت : تولید صابون در فصل تابستان انجام و در این زمان بیش از 6 تن صابون تولید می شود .
نورایی با بیان اینکه برای چربی صابون صنعتی از تفاله های سویا استفاده می شود افزود : تولید صابون ارگانیک در شهرستان آشتیان برای 50 نفر به طور مستقیم و غیر مستقیم شغل ایجاد کرده است .
این تولید کننده ، جداسازی سود سوز آور ، نمک و حداکثر آب را از دیگر ویژگی های این محصول دانست که موجب تولید صابون خالص می شود .
نورایی اضافه کرد : در تولید صابون های صنعتی ، نمک و سودسوز آور از محلول صابون جدا نمی شود .
این صابون که سوغات اول آشتیان است بین 5 روز تا یک هفته درآفتاب خشک میشود تا آماده استفاده شود .