پخش زنده
امروز: -
بیش از 95 درصد از محصولات غذایی تولید شده در کردستان دارای طرح نشانگر رنگی هستند.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکزکردستان حسن زاده معاون غذا وداروی دانشگاه علوم پزشکی کردستان گفت: بیش از 95 درصد محصولات غذایی تولید شده در کردستان دارای نشانگررنگی هستند.
کامبیزحسن زاده امروز در نشستی که به مناسبت روز جهانی غذا برگزارشد گفت: این طرح می تواند شهروندان را در انتخاب مواد غذایی بهترراهنمایی کند.
وی در ادامه افزود: در استان کردستان 56 کارخانه، 36 کارگاه، یازده سیلو و انبار مواد غذایی در کردستان فعالیت دارند و در سال بیش از سه هزار بازدید در سطح استان انجام شده است.
وی همچنین در رابطه با نمونه گیری از نقاط مختلف کشت محصولات زراعی و کشاورزی در کردستان افزود: در سال جاری 130 مورد نمونه برداری از نیترات و سمموم کشاورزی توسط این معاونت انجام شده.
نتیجه این بررسی وآزمایش ها برای استاندارد سازی به کشاورزان و جهاد کشاورزی اعلام شده است.
وی گفت: این نمونه برداری برای اولین بار در استان کردستان به صورت پایلوت انجام شده و قرار است در سراسر کشور نیز اجرایی شود.
حسن زاده همچنین به مصرف بالای نمک، قند و روغن در استان و کشور اشاره کردو افزود: میانگین سرانه مصرف روغن و نمک به ترتیب در کشور ما سه و دو برابر مصرف جهانی است.
معاون غذاو دارو در پایان مردم را بهترین ناظر در تولید و عرضه مواد تولیدی در کردستان دانست وافزود: با آموزش همگانی و عمومی می توان مردم را آگاه تر ساخت و کیفیت مواد خوراکی تولیدی را بالاتر برد.