پخش زنده
امروز: -
عضو مرکز تحقیقات سلامت غذای دانشگاه شهید بهشتی از امکان شناسایی ۵۶ نوع آنتی بیوتیک در مواد غذایی کشور خبر داد.

دکتر حسن یزدان پناه در مصاحبه اختصاصی با خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما گفت: ۱۰ نوع آنتی بیوتیک که ممنوعیت غذایی دارند نیز برای آزمایشگاههای کشور قابل شناسایی است.
وی افزود: شناسایی آنتی بیوتیکها به عنوان یک نوع از سموم غذایی با دو روش سریع و پیشرفته قابل شناسایی هستند.
دکتر یزدان پناه با بیان اینکه طرح شناسایی آنتی بیوتیکها در غذا در قالب برنامه سلامت غذای کشور اجرا میشود، گفت: همکاری با کشورهای پیشرفته جهان در زمینه کنترل کیفیت مواد غذایی همچون هلند، اتریش و مجارستان به منظور انتقال فناوری مورد نیاز صورت گرفته است.
وی اضافه کرد: روش پیشرفته آزمایش آنتی بیوتیک در غذا پارسال با همکاری کشور مجارستان آموزش داده شد.
دکتر یزدان پناه گفت: امسال از ۱۵ تا ۱۹ اردیبهشت کارگاه آزمایش سریع آنتی بیوتیک در غذا (عسل و لبنیات) با همکاری دانشگاه هلند در حال اجراست.
وی افزود: با توجه به مصرف این محصولات و صادرات آنها، شناسایی آنتی بیوتیک در این مواد غذایی اهمیت ویژهای دارند.
دکتر یزدان پناه اضافه کرد: شناسایی آنتی بیوتیکها در غذا موجب پیشگیری از مقاومت میکروبی در بدن میشود.
وی گفت: مقاومت میکروبی موجب بی تأثیری آنتی بیوتیکها در زمان بیماری میشود.