پخش زنده
امروز: -
این مواد غذایی دشمن دیابت هستند .
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، مرکز اصفهان ؛ پزشکان معتقدند سیب به علت داشتن کالری پایین و فیبر بالا جلوی گرسنگی را می گیردو کلسترول بد و قند خون را کاهش می دهد . آووکادو هم غنی از اسیدهای چرب و غیر اشباع است که سبب کند شدن هضم و پیشگیری از افزایش قند خون بعد از صرف غذا می شود.
جو نیز میزان قند خون را بعد از صرف غذا حدود 70 درصد کاهش می دهد فیبرهای حلال جو سبب جذب تدریجی قند خون می شود.
فیبر حلال تمامی سبزیجات نیز می تواند قند خون بالا را مهار کند.
قسمت های کم چرب گوشت گاو هم موجب رساندن کافی پروتئین به بدن می شود و به افزایش متابولیسم کمک می کند.
انواع میوه های گوشتی حاوی یک یا چند دانه به رنگ های قرمز یابنفش موجود مانندانگور حاوی ترکیبی طبیعی به نام آنتوسیانین هستند. محققان می گویند این دانه های رنگی می تواند سبب کاهش قند خون شده و در عین حال محرک تولید انسولین در بدن باشد.
بروکلی غنی از کروم بوده که در درازمدت نقشی اساسی و مهم برای تنظیم قند خون دارد.
هویج یکی از منابع طبیعی غنی از بتاکاروتن است که می تواند خطر ابتلا به دیابت را کاهش داده و قند خون را تنظیم کند.
گوشت سینه مرغ در مقایسه با ران یا سایر قسمت ها چربی کمتری دارد.
برخی از محققان معتقدند خوردن یک عدد تخم مرغ در روز کلسترول خون را بالا نمی برد و ساعت ها شما را سیر نگه می دارد.
یکی از دلایل فوت مبتلایان به دیابت ابتلا به ناراحتی های قلبی - عروقی است. مصرف یک یا دو بار ماهی در هفته می تواند این احتمال را حداقل 40 درصد کاهش دهد.
از سوی دیگر اسیدهای چرب موجود در ماهی احتمال ابتلا به دیابت، مقاومت در برابر انسولین و التهاب را که از فاکتورهای اصلی ابتلا به ناراحتی های قلبی - عروقی است کاهش می دهد.
دانه های کتان نیزغنی از پروتئین، فیبر، چربی های خوب و منیزیم است.
این مواد قند خون را تنظیم کرده و به سلول ها در جذب انسولین کمک می کنند.
شیر و ماست هم غنی از پروتئین و کلسیم است و می تواند به کاهش وزن کمک کند..
از سوی دیگر این مواد مقاومت در برابر انسولین را از بین می برند.
گردو هم دارای مقادیر بالایی فیبر و پروتئین بوده و غنی از چربی های غیر اشباع است که برای سلامت مفید ند .
روغن زیتون هم دارای ترکیبات ضد التهابی و قوی است و سبب افزایش مقاومت بدن در برابر انسولین نشده و حتی این مقاومت را کاهش می دهد ..
روغن زیتون همچنین کند کننده ی هضم غذا است و باعث وارد شدن تدریجی قند به خون می شود.
تحقیقات اخیر نشان داده است مصرف کره ی بادام زمینی می تواند اشتها را کور کرده و سبب سیری بیشتر فرد در مقایسه با زمانی شود که مواد قندی کم فیبر مصرف می کند.
کره بادام زمینی غنی از چربیهای غیراشباع است که می تواند قند خون را تنظیم کند.
مصرف زیاد نان سفید می تواند حساسیت بدن به انسولین را کاهش داده و سبب افزایش قند خون شود در صورتی که نان سبوس دار دقیقا برعکس عمل می کند.