پخش زنده
امروز: -
سرپرست مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان تنکابن گفت: سالانه 3 هزارتن گوشت قرمز در این شهرستان تولید و به بازار مصرف عرضه می شود.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز مازندران، با اعلام این خبر افزود: 375 هزار واحد دامی و 6 واحد پرورش مرغ مادر گوشتی به ترتیب با ظرفیت 115 هزار و 505 قطعه در شهرستان تنکابن فعالیت می کنند.
سرپرست مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان تنکابن گفت: دارا بودن 32 واحد پرورش مرغ گوشتی با ظرفیت 510 هزار قطعه از دیگر توانمندی های بخش طیور این شهرستان است.