امروز در مسجد امام خمینی (ره) ستاد ارتش برگزار شد
مراسم گرامیداشت سالگرد ارتحال بنیانگذار کبیر انقلاب
مراسم گرامیداشت سالگرد ارتحال جانسوز بنیانگذار کبیر انقلاب و سالروز قیام خونین ۱۵ خرداد، امروز در مسجد امام خمینی (ره) ستاد ارتش برگزار شد.
به گزارش
خبرگزاری صدا و سیما به نقل از روابط عمومی ستاد ارتش، مراسم گرامیداشت سی و یکمین سالگرد ارتحال جانسوز بنیانگذار کبیر انقلاب اسلامی، حضرت امام خمینی (ره) و سالروز قیام خونین ۱۵ خرداد، امروز در مسجد امام خمینی (ره) ستاد ارتش جمهوری اسلامی ایران برگزار شد.
حجت الاسلام والمسلمین کیایی نژاد، استاد حوزه و دانشگاه طی سخنانی در این مراسم ضمن تسلیت به مناسبت سالگرد ارتحال حضرت امام خمینی (ره) و گرامیداشت قیام ۱۵ خرداد ۱۳۴۲، گفت: امام (ره) مصداق بارز کسانی است که در آیه ۹۶ سوره مریم از آنها یاد شده است. إِنَّ اَلَّذِینَ آمَنُوا وَ عَمِلُوا اَلصّٰالِحٰاتِ سَیَجْعَلُ لَهُمُ اَلرَّحْمٰنُ وُدًّا یعنی «آنان که ایمان آوردهاند و به کارهای پسندیده اشتغال ورزیدهاند، طولی نمیکشد خدای تعالی که بخشنده و مهربان است وسیله دوستی آنان را با خود، فراهم میآورد».
وی افزود: سنت ابتلا و آزمایش یکی از سنتهای الهی است که شامل همه انسانها و ملتها بوده و حتی انبیاء و امامان معصوم (علیهم السلام) نیز از آن مستثنی نبوده اند. نمونه بارز آن حضرت ابراهیم (ع) است که بارها مورد آزمایش الهی قرار گرفت و سربلند بیرون آمد. امام خمینی (ره) نیز در طول حیات پربرکتشان امتحانات زیادی برایشان پیش آمد. از جمله دستگیری ایشان توسط رژیم منحوس پهلوی در خرداد ۴۲، تبعید امام به ترکیه، سپس به عراق، کویت و پس از آن به فرانسه، شهادت حاج آقا مصطفی خمینی (ره) و ...، اما امام (ره) در همه این امتحانات الهی با آرامش قلبی و با ایمان و اعتقادی راسخ فقط به خدای تعالی توکل نموده و هیچگاه در برابر ناملایمات و سختیها خم به ابرو نیاوردند.
حجت الاسلام کیایی نژاد تصریح کرد: حضرت امام (ره) شخصیتی است که وقتی در ۱۲ بهمن ۵۷ به میهن اسلامی بازگشت، بیش از ۴ میلیون نفر از یارانش و دوست دارانش به استقبال ایشان رفتند و زمانی که رحلت کردند بیش از ۱۰ میلیون نفر در تشییع پیکر پاک ایشان حضور یافته و به عزاداری و سوگواری پرداختند.
وی در ادامه به اوج معرفت انسانی و عمق بینش الهی و عرفانی امام خمینی (ره) اشاره کرد و افزود: بنیانگذار کبیر انقلاب اسلامی در مطلع وصیت نامه شان حدیث شریف ثقلین را آوردند و بر حفظ فرهنگ اسلامی با پاسداست قرآن کریم و تمسک به ولایت تاکید نمودند. در پایان وصیت نامه الهی سیاسی خود نیز نوشتند: «با دلی آرام و قلبی مطمئن و روحی شاد و ضمیری امیدوار به فضل خدا از خدمت خواهران و برادران مرخص، و به سوی جایگاه ابدی سفر میکنم».
در این مراسم امیر سرتیپ خلبان حسن شاه صفی، جانشین معاون هماهنگ کننده ارتش، امیر سرتیپ محمودی، معاون اجرایی ارتش، حجت الاسلام والمسلمین صنعت پور امیری، رئیس اداره عقیدتی سیاسی ستاد ارتش و جمعی از معاونان و مسئولان ستاد آجا حضور داشتند.