ابتکار کشاورز ساوجبلاغی برای افزایش تولید خیار
کشاورز ساوجبلاغی با نوآوری در روش کشت خیار توانست ، تولید این محصول را تا ۴ برابر افزایش دهد.

به گزارش
خبرگزاری صدا و سیما مرکز البرز ، محمد صادق گلباز با وجود شهر شدن منطقه کشاورزی و ارزش افزوده اراضی همچنان به کشاورزی مشغول است و با وجود مشکلات فراوان، کار تولید و کشاورزی را با احیای یک قنات قدیمی به چند برابر رسانده است.
گلباز انواع محصولات گلخانه ای و جالیزی را با ایجاد فراوری و صنایع تبدیلی که در حاشیه مزرعه مستقر کرده ؛ روانه بازار می کند.
وی با ثبت یک نشان بین المللی ، بخشی از محصولات تولیدی خود را به خارج از کشور صادر می کند.
گلباز بخش تولیدی خود را با همکاری همسر و فرزندانش فعال کرده و با استفاده از روش توری های پلاستیگی ، بازدهی میزان تولید را در گلخانه به ۴ برابر رسانده است.
رییس جهاد کشاورزی استان هم در این باره گفت: ساوجبلاغ پیشتاز تولید محصول خیار گلخانه ای در البرز است.
ایرج الماسی افزود : ۱۰ درصد سطح کشت خیار در فضای باز و ۶۲ درصد کشت در فضای گلخانه ای در این شهرستان است .
وی گفت: میانگین تولید در شهرستان ساوجبلاغ به ۴۵۰۰ تن می رسد که علاوه بر مصرف داخلی استان ، بخشی از آن به صنایع تبدیلی و باقی مانده به سایر استان ها صادر می شود.
الماسی گفت: آقای گلباز با این نوع کشت کمترین فشار و آسیب را به بوته وارد می کند و در نتیجه موجب می شود ، محصول آب کمتری مصرف کند و عمر بوته هم بیشتر شود.
ابتکار کشاورز ساوجبلاغی برای افزایش تولید خیار ابتکار کشاورز ساوجبلاغی برای افزایش تولید خیار ابتکار کشاورز ساوجبلاغی برای افزایش تولید خیار ابتکار کشاورز ساوجبلاغی برای افزایش تولید خیار ابتکار کشاورز ساوجبلاغی برای افزایش تولید خیار ابتکار کشاورز ساوجبلاغی برای افزایش تولید خیار