کمبود ماده اولیه برای تولید کنندگان ماسک در اصفهان
تولیدکنندگان ماسک در اصفهان با مشکل ماده اولیه روبرو هستند.
به گزارش
خبرگزاری صدا و سیما، مرکز اصفهان؛ جانشین رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان اصفهان در جلسه علنی شورای اسلامی شهر اصفهان گفت: در ابتدای شیوع ویروس کرونا روزانه حدود ۴۰ تا ۵۰ هزار عدد ماسک در استان اصفهان تولید میشد، اما با پیگیریهای اداره صمت، دانشگاه علوم پزشکی و معاونت غذا و دارو ، این میزان هماکنون به حدود یک میلیون عدد انواع ماسک سهلایه و N۹۵ در روز رسیده است.
ابراهیم جلیلی افزود: پس از پیک دوم بیماری که با افزایش تقاضا و مصرف ماسک روبهرو شدیم، به دلیل اینکه استان اصفهان تولیدکننده «مِلت بلون» (لایه اصلی فیلتر تولید ماسک) نیست ، تولیدکنندگان ماسک در اصفهان با محدودیت مواجه شدند
به گفته وی این ماده اولیه تولید ماسک سهلایه هماکنون در دو استان یزد و همدان تولید میشود.
جلیلی درباره بالا بودن قیمت ماسک در اصفهان افزود: ماسک تولیدی اصفهان به تهران و سایر استانهایی که کمبود ماسک دارند ارسال میشود.
جانشین رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان اصفهان افزود: هرچند معاونت غذا و دارو به تولیدکنندگان اصفهان اعلام کرده باید ماسکهای تولیدی خود را به تهران تحویل بدهند، اما با توجه به اختیاراتی که در استان اخذ شد، بخشی از ماسک موردنیاز در اصفهان عرضه و مصرف شود.
جلیلی با بیان اینکه هماکنون تقاضا برای مصرف ماسک در استان اصفهان بسیار بالا رفته است و هماکنون این استان روزانه به یک میلیون تا یک و نیم میلیون ماسک نیاز دارد گفت: هفته گذشته با معاونت غذا و دارو و رئیس دانشگاه علوم پزشکی اصفهان به تفاهم رسیدیم که ابتدا ماسک موردنیاز عموم مردم را تأمین کنیم و تعهد خود به بیمارستانها و مراکز درمانی را نیز انجام دهیم.
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان اصفهان هم در این نشست گفت: وضعیت و مشکلات کارخانه پلیاکریل در ستاد حمایت از صنایع مطرح شده و قرار است این مجموعه به سوی مدیریت یکپارچه سوق داده شود.
ایرج موفق با اشاره به وضعیت کارخانه پلیاکریل گفت: مشکل اصلی این کارخانه چندگانگی در تصمیمگیریها است و با توجه به برخی محدودیتها این کارخانه حتی کارت بازرگانی ندارد و برای ثبت سفارش مواد اولیه موردنیاز خود با تأیید و مسئولیت ما ثبت سفارش کرده است.
وی افزود: شهر اصفهان حدود ۱۵ شهرک و ناحیه صنعتی و یک هزار و ۶۸۶ کارخانه دارد و بیش از ۷۸۲ مجوز سرمایهگذاری جدید در شهرستان اصفهان صادر شده و ۱۵۰ طرح توسعه برای واحدهایی که قبلاً ایجاد شده صادر شده است.
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان اصفهان گفت: با وجود تمام مشکلات، فشارها و تحریمها هماکنون حدود ۶۵ درصد واحدهای تولیدی و صنعتی استان مشغول فعالیت هستند.
موفق با بیان اینکه هماکنون ۹ هزار واحد صنعتی دارای مجوز داریم که وظیفه ما حفظ وضعیت آنهاست گفت: در استان اصفهان ۳ هزار میلیارد تومان درخواست تسهیلات وجود داشته که از این میزان، ۸۵۰ میلیارد تومان به واحدهای متقاضی پرداخت شده است.
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان اصفهان افزود: استان اصفهان از نظر تعداد واحدهای صنعتی رتبه دوم، میزان اشتغال صنعتی رتبه سوم و تعداد معادن فعال با ۸۶۰ معدن رتبه اول کشور را در اختیار دارد.
حدود ۱۲ درصد صنعت کشور در استان اصفهان فعال است و ۶۰ درصد فولاد کشور نیز در اصفهان تولید می شود .