تکمیل چرخه تولید و فرآوری خاویار گیاهی
ساخت دستگاه مکانیزه فرآوری گیاه کینوا در میمه
دستگاه فرآوری گیاه کینوا، مادر همه دانههای خوراکی در موسسه آموزش عالی نورو دانش میمه اصفهان ثبت اختراع و به بهره برداری رسید.
به گزارش
خبرگزاری صدا و سیما،مرکز اصفهان؛ آقای حیدریان سرپرست موسسه آموزش عالی نورو دانش میمه گفت: از سال ۱۳۹۶ کار تحقیقاتی بر روی کشت و ساخت دستگاه فرآوری کینوا آغاز شد و برای اولین بار در کشور با همکاری دانشجویان و استادان دانشگاه پیام نور دستگاه مکانیزه این گیاه در موسسه آموزش عالی نورو دانش میمه ثبت اختراع و به بهره برداری رسید.
علیرضا منصوریان، پژوهشگر موسسه آموزش عالی نورو دانش میمه ، با اشاره به مفید بودن این گیاه به دلیل داشتن تمام آمینو اسیدهای ضروری گفت: در مدت چهار سال ۱۱ تنوع گیاهی کینوا در میمه کشت و با تحقیقات اجرا شد و از هر هکتار ۳ تن کینوا که مساوی با متوسط جهانی است برداشت شد.
کینوا به عنوان مادر همه دانههای خوراکی و خاویار گیاهی معروف است و جایگزین مناسبی به جای نان و برنج و بهترین رژیم برای مقابله با دیابت نوع ۲ است.
این گیاه در شرایط شوری هم جواب میدهد و میتواند در مناطق شور و کم بازده و حتی گرم و خشک کشت شود.
دوره کاشت این گیاه بومی آمریکای جنوبی ، ۱۰۰ روزه است که با داشتن مقادیر زیادی آهن، اسید فولیک، کلسیم و اسیدهای آمینه برای کنترل و پیشگیری بسیاری از بیماریها مناسب است.
ساخت دستگاه مکانیزه فرآوری گیاه کینوا در میمه ساخت دستگاه مکانیزه فرآوری گیاه کینوا در میمه ساخت دستگاه مکانیزه فرآوری گیاه کینوا در میمه ساخت دستگاه مکانیزه فرآوری گیاه کینوا در میمه ساخت دستگاه مکانیزه فرآوری گیاه کینوا در میمه ساخت دستگاه مکانیزه فرآوری گیاه کینوا در میمه ساخت دستگاه مکانیزه فرآوری گیاه کینوا در میمه