تقویت سیستم ایمنی بدن در برابر کرونا با تغذیه مناسب
با رعایت نکات تغذیهای می توان سیستم ایمنی بدن را در برابر کرونا تقویت کرد .
به گزارش
خبرگزاری صداوسیما مرکز خوزستان ، یک متخصص تغذیه در خصوص نقش تغذیه سالم در پیشگیری از کرونا گفت :
دریافت زیاد مایعات بدون کافئین به همه مردم توصیه میشود، زیرا مایعات دارای کافئین همچون چای، قهوه و نوشابههای مشکی موجب دفع آب از طریق ادرار با سرعت بسیار بالا میشوند، اما آب باید در بدن باقی بماند تا سیستم ایمنی بدن، عملکرد بهتری داشته باشد.![تقویت سیستم ایمنی بدن در برابر کرونا با تغذیه مناسب تقویت سیستم ایمنی بدن در برابر کرونا با تغذیه مناسب](/files/fa/news/1399/11/26/6046409_590.jpg)
دکتر محمد شاهی افزود: در شرایط کرونا بهتر است گیاهان ضد التهابی شامل سیر، زنجبیل، زردچوبه و فلفل و سبزیجات از قبیل کدو حلوایی و کلم قرمز را در برنامه غذایی خود قرار دهیم و از مواد غذایی که سیستم ایمنی بدن را ضعیف می کنند پرهیز کنیم.
وی همچنین بر پرهیز از مصرف مواد غذایی حاوی قندهای ساده و نبات، فست فودها و هر غذای حاوی روغن جامد تاکید کرد.
محمدشاهی افزود : درباره انتقال کرونا از طریق مواد غذایی مستنداتی وجود ندارد، اما غذا خوردن در کافی شاپ و رستورانها به دلیل اینکه مجبور به برداشتن ماسک میشویم، خطر انتقال بیماری را تشدید میکند؛ بنابراین توصیه ما این است که غذای بیرون را در خانه و پس از گرم کردن مصرف نماییم.