• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۱۰۵۵۲۰
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: ۲۴ ارديبهشت ۱۴۰۰ - ۱۲:۵۰
اجتماعی » جامعه و شهری

بهترین استفاده از میوه‌های مانده و له شده

میوه‌های له شده، مانده و لک زده خانم‌های خانه دار را به این فکر انداخته است که راهکاری برای استفاده از آن‌ها بیندیشند.

به گزارش گروه وب گردی خبرگزاری صدا و سيما، بسیاری از مواقع پس از برگزاری یک مهمانی بزرگ یا تولد و یا حتی خرید بیش از نیاز، سبد بزرگی از میوه برایمان باقی می‌ماند که اگر فکری برای نگهداری و استفاده از آن‌ها نکنیم تا چند روز آینده خراب خواهند شد.

 

بهترین استفاده از میوه‌های مانده و له شده

 

در این نوشتار راهکار‌هایی را آورده ایم که می‌توانید با استفاده از آن‌ها از میوه‌های مانده تان به بهترین شکل استفاده نمایید.

میوه‌های باقی مانده را خشک کنید:
اگر میوه‌های زیادی برای شما از مهمانی باقی مانده، بهتر است قبل از خراب شدنشان، آن‌ها را خشک کنید تا هم تنوعی در تغذیه ایجاد کنید و هم از اسراف جلوگیری کنيد.

 

بهترین استفاده از میوه‌های مانده و له شده


۱. میوه‌ها را به صورت خلالی یا چیپسی برش می‌زنیم.
۲. درون یک قابلمه یک لیوان آب و یک لیوان شکر می‌ریزیم و آن را روی حرارت قرار می‌دهیم تا به جوش بیاید و غلیظ شود. پس از پانزده دقیقه که شربت غلیظ شد، میوه‌های خلالی را داخل شربت می‌زنیم و تکان می‌دهیم تا شربت اضافی آن گرفته شود.
۳. شربت باعث می‌شود میوه خشک ما زمان آماده شدن سیاه نشود.
۴. سپس درون سینی فر یک کاغذ روغنی پهن کرده و میوه‌ها روی آن می‌چینیم.
۵. فر را روشن نموده و روی کمترین درجه حرارت قرار می‌دهیم و سپس سینی را درون آن می‌گذاریم و یک تا سه ساعت صبر می‌کنیم تا میوه‌ها خشک شوند.
۶. پس از خشک شدن میوه‌ها می‌توانید آن‌ها را به مدت طولانی‌تر در یخچال یا محیط خشک و خنک نگهداری کنید.
۷. میوه‌ها را می‌توانید بدون فر و با دستگاه خشک کن میوه، هواپز، مایکروفر، بخاری یا شوفاژ نیز خشک کنید.

با میوه‌های باقی مانده کمپوت درست کنید.
۱. میوه‌های خود را خوب شسته و خشک کنید و داخل شیشه‌های در فلزی استریل شده بریزید.
۲. در یک قابلمه آب ریخته و بگذارید بجوش آید.
۳. سپس آن را از روی گاز بردارید و شکر کم کم به آن اضافه کنید تا به مرحله اشباع برسد یعنی شکر دیگر در آب حل نشود.
۴. پس از سرد شدن آب و شکر را روی میوه‌های داخل شیشه بریزید تا لب به لب شودو در شیشه را ببندید.
۵. شیشه‌ها را داخل یک قابلمه که درون آن دو سانت آب سرد ریخته اید، بچینید و روی حرارت قرار دهید و اجازه دهید آب درون قابلمه جوش آید.
۶. بعد از گذشت زمان لازم شیشه‌ها را از روی حرارت برداشته و در شیشه‌ها را مجدداً سفت کرده بگذارید سرد شود.
۷. کمپوت‌ها را می‌توانید در کمد گذاشته یا کابینت و هر وقت که نیاز بود استفاده نمایید.

آن‌ها را فریز کنید.
برای ماندگاری بیشتر میوه‌ها می‌توانید آن‌ها را در مخلوط کن بریزید و در ظروف یخ‌های مشبک ریخته و درون فریزر بگذارید تا یخ بزند سپس بعد از منجمد شدن، آن‌ها را به اسموتی و یا آب خود بیافزایید.

مربا درست کنید
می‌توانید از برخی از میوه‌های اضافه خود مربا درست کنید و به مرور زمان از مربا‌ها استفاده نمایید.
۱. میوه‌ها را بعد از شستشوی خوب کاملا خشک کرده و خرد کنید.

 

بهترین استفاده از میوه‌های مانده و له شده


۲. میوه و شکر را با هم دریک قابلمه مخلوط کنید و سپس کمی آب روی آن بریزید و بگذارید بجوشد.
۳. سپس یک قاشق سرکه به آن بیافزایید.
۴. پس از سرد شدن مربا آن را داخل شیشه بریزید و در یخچال نگهداری نمایید.

میوه‌ها را روی سالاد خود بریزید.
باقی مانده‌ی میوه‌های مختلف را تکه تکه کنید و بر روی سالاد خود بریزید تا سالاد شما رنگارنگ و خوشمزه شود.

میوه‌ها را سرخ کنید.
اگر میوه‌هایی مانند انگور یا گلابی شما در حال خراب شدن است، آن‌ها را در تابه بریزید و کمی تفت دهید و به انواع غذا‌ها بیافزایید.

میوه‌ها را به اسموتی خود بیافزایید.
میوه‌های رسیده شیرین‌تر هستند، بنابراین بهتر است آن‌ها را در اسموتی بریزید تا اسموتی شما خوشمزه و مغذی شود.

طریقه استفاده از میوه‌های مانده:
کیوی
اگر از مهمانیتان برای شما مقداری کیوی مانده است می‌توانید از کیوی رسیده برای نرم کردن و طعم دادن به گوشت استفاده کنید، زیرا کیوی حاوی یک آنزیم طبیعی به نام اکتینیدین است که به شکستن پروتئین‌ها کمک می‌کند.

بهترین استفاده از میوه‌های مانده و له شده

برای استفاده از کیوی برای نرم کردن گوشت، دو عدد کیوی را له کنید و دو قاشق غذا خوری روغن زیتون، یک قاشق چای خوری سرکه‌ی سیب و مقداری نمک و فلفل به آن بیافزایید سپس این سس را بر روی گوشت خود بریزید.

موز و انبه مانده
۱. می‌توانید با موز‌های خود شیر موز یا شیر انبه درست کرده و نوش جان کنید.
۲. تعدادی خرما را پس از پوست کندن و در آوردن هسته با موز، انبه و شیر در مخلوط کن، بریزید و یک معجون خوشمزه و مقوی برای خودتان و کودکانتان درست کنید.
۳. می‌توانید موز و انبه را پوست بکنید و هسته انبه را بگیرید. آن‌ها را جداگانه بسته بندی نموده و در فریزر قرار دهید و در مواقع نیاز یک بسته از آن‌ها را بیرون بیاورید و پس از باز شدن یخ آن در مخلوط کن با شیر مخلوط کنید و نوش جان کنید.
۴. موز‌های رسیده را له کنید، به آن‌ها تخم مرغ بیافزایید و با آن‌ها املت درست کنید.
۵. در هنگام پختن کیک به جای قند و شکر، مقداری موز را با توت مخلوط کنید و به خمیر کیک بیافزایید.
۶. می‌توانید با موز و انبه نان طعم دار بپزید.

سیب و گلابی مانده
سیب و گلابی را می‌توانید کمپوت کنید یا با آن مربا درست کنید.

گوجه
گوجه‌ها را خوب بشورید و رنده کنید و در پلاستیک فریزر بریزید و در فریزر قرار دهید. سپس هر وقت به گوجه رنده شده نیاز داشتید؛ از آن‌ها استفاده کنید یا بجای رب از آن استفاده کنید.

خیار
‌می‌توانید با خیار‌های باقی مانده از مهمانیتان خیار شورخانگی خوشمزه درست کنید.

بهترین استفاده از میوه‌های مانده و له شده

انگور
با انگور‌ها نیز می‌توانید سرکه خانگی و طبیعی درست کنید برای این کار، انگور‌های مانده یا دانه شده را در داخل بطری بریزید و بگذارید بماند تا به سرکه تبدیل شود.

 

بهترین استفاده از میوه‌های مانده و له شده

پرتقال
از پوست پرتقال و لیمو می‌توانید برای معطر کردن مربا‌ها یا حتی برخی از غذا‌ها استفاده کنید.

بهترین استفاده از میوه‌های مانده و له شده

طریقه نگهداری از میوه‌ها
**  هنگام خرید، میوه‌هایی را انتخاب کنید که وزنشان نسبت به اندازه شان سنگین‌تر باشد.
**  هنگام خرید میوه‌ها را بو کنید، میوه‌های تازه و رسیده عطر و بوی خوبی دارند، اما میوه‌های مانده این بو را ندارند.
**  به بافت میوه هم توجه کنید، اگر میوه بیش از حد شل و آبکی است، از خیر خریدش بگذرید.
**  اگر مقدار زیادی میوه خریداری کرده اید بهتر است آن‌ها را نشویید و نشسته نگه شان دارید، زیرا ماندگاری میوه‌های نشسته بیشتراست.
**  میوه‌ها را نباید در محلی که آفتاب و نور مستقیما به آن می‌تابد، قرار دهید و بهتر است آن‌ها را در جای خنک بگذارید.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
از دیرباز مردم میوه وغذا اضافه را خشک میکردن ودور نمیریزند
امروز 3 کیلو میوه میخرند ودو کیلوش تلف میشه عمدا
اسمش گذاشتند" باکلاس وسخاوت" ... فرهنگ "مالمو میسوزم بتوچه" "پولش میدم"
عار میدانند ته موز وسیب وپبتزاوبرنج و... تمام میکنند.
از پچگی تربیت ندیدن فقط آموزش علوم وخودنمایی و...
نظر شما
آخرین اخبار
راه‌اندازی واحدآندوسکوپی و کولونوسکوپی در بیمارستان شهید سلیمانی شهر قدس
آسمان آباد؛ قدم در مسیر آبادانی گذاشت
خبر‌های خوش از توانمندی‌های سیستان و بلوچستان
رفع مشکل اختلال در شبکه تلفن همراه خشکبیجار
صید چشمگیر ماهی سفید در آغاز فصل؛ غافلگیری صیادان مازندران
طلای هشتم ایران برای تیم تنیس روی میز دونفره بانوان
تشخیص به‌موقع «تنبلی چشم»، کلید حفظ بینایی کودکان
عطر و بوی شهادت در روستای بیهود قائنات
برگرداندن طلا به صاحبش با تلاش مأموران انتظامی
کشف و ضبط ۳۸۰ کیسه کود شیمیایی در هشترود
تشییع و تدفین شهید یعقوب فرد سالارزهی امروز در شهرستان هامون
برد و تساوی نمایندگان هرمزگان در لیگ دسته سوم فوتبال
هاشم بیگی فینالیست شد
پیوندی ازجنس خدمت بی منت درحوزه سلامت درمناطق محروم آذربایجان غربی وخراسان جنوبی
درخشش دانش آموزان کوهدشتی در دوازدهمین دوره مسابقات رباتیک کشور
اخبار کوتاه ۲۲ آبان در گلستان
یزد، میزبان کنفرانس ملی آموزش با رویکرد الهی
بزرگداشت هفته مازندران توسط دانش‌آموزان قائم‌شهر
آیین تجلیل از واقف ۳۰ هزار جلد کتاب در رشت
آغاز عملیات اجرایی محور بندرترکمن به یساقی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
اجرای رزمایش اعلام وضعیت هشدار عمومی از طریق تلفن همراه
والیبال بازی های همبستگی اسلامی؛ امشب، ایران - عربستان
استادی که هم درس اخلاق می‌دهد، هم هنر خوشنویسی
استعفای شهردار اهواز و برکناری چند مقام شهری در پی حادثه خودسوزی جوان اهوازی
روزی که نیرو‌های مسلح از دستور رهبری «شوکه شدند»
صعود ایران به رده پنجم جدول مدالی بازی‌های همبستگی اسلامی
لایحه حذف معافیت‌های مالیاتی تقدیم مجلس می‌شود
مادورو به آمریکا اولتیماتوم داد
اگر در کشور‌های همسایه ناامنی شود منطقه متضرر می‌شود
چالش‌های قدرتمندتری برای رژیم صهیونی به وجود خواهد آمد
آماده سازی زیرساخت‌های نرم‌افزاری و فنی انتخابات شوراها
کرونای «تیغی» و ایجاد درد سوزنده و شدید در گلو
هشدار هواشناسی کشاورزی در زنجان از شنبه ۲۴ آبان
دادرسی زمانبر در دادگاه‌ها
صدور موافقت اصولی راه‌اندازی یک طرح گردشگری در چهارمحال و بختیاری
تیزپروازان نیروی هوایی با همه وجود به میدان آمدند  (۵ نظر)
اجرای ۳۰ برنامه برای ترویج کتابخوانی در مازندران  (۲ نظر)
جشنواره ملی برنج در آمل  (۲ نظر)
فروش فوق‌العاده ۲ محصول سایپا از فردا  (۱ نظر)
مادورو به آمریکا اولتیماتوم داد  (۱ نظر)
پایداری هوا و انباشت آلاینده‌ها در اصفهان تا پایان هفته  (۱ نظر)
حدود ۴۰ درصد جمعیت کشور در معرض دیابت قرار دارند  (۱ نظر)
موافقت وزیر کشور با استعفای شهردار اهواز  (۱ نظر)
طرح‌های پیشگیرانه انتظامی جدی پیگیری و اجرایی می‌شود  (۱ نظر)