پخش زنده
امروز: -
مدیرکل کمیسیون توسعه فعالیتهای تبلیغی و ترویجی قرآن کریم با اشاره به راهاندازی استودیو در برخی از موسسات قرآنی، گفت: برای بهرهمندی همه فعالان قرآنی از این استودیوها، دستورالعمل بهرهمندی از خدمات استودیویی این موسسات ابلاغ شد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، حسین سلیمانی مدیرکل دبیرخانه کمیسیون توسعه فعالیتهای تبلیغی و ترویجی قرآن کریم با اشاره به ایجاد و راهاندازی استودیو تخصصی تولید آثار تبلیغی - ترویجی قرآن کریم در مؤسسات فرهنگی قرآن و عترت کشور، گفت: استودیو از مهمترین نیازهای زیرساختی برای توسعه و افزایش سطح کیفی و کمی تولیدات قرآنی در این حوزه از قبیل ترتیل، تلاوت مجلسی، تواشیح و همخوانی، ابتهال، ادعیه، مناجات و دیگر نغمات قرآنی است.
وی افزود: این مهم در بسته برنامههای سال ۱۳۹۳ کمیسیون توسعه فعالیتهای تبلیغی و ترویجی قرآن کریم به تصویب رسید که اجرای آن حسب مذاکرات و مصوبات کمیته تلفیق دبیرخانه شورای توسعه فرهنگ قرآنی برای نخستین سال از اجرا و بهرهبرداری شایسته از آن، به دبیرخانه کمیسیون محول شد.
مدیرکل دبیرخانه کمیسیون توسعه فعالیتهای تبلیغی و ترویجی قرآن کریم با اشاره به اینکه نخستین استودیو در سال ۱۳۹۵ به بهرهبرداری رسید، اظهار کرد: پس از گذشت هشت سال از اجرای این طرح، شش استودیو راهاندازی شده است که شامل استودیوهای موسسه فرهنگی، هنری و قرآنی ثقلین یزد، استودیو موسسه جامعه قاریان مشهد، استودیو موسسه فرهنگی و هنری بنیاد بینالمللی آفاق قم، استودیو موسسه مهد قرآن تهران، استودیو موسسه مهد قرآن آذربایجان شرقی و استودیو موسسه قرآنی بینه اصفهان است.
سلیمانی با اشاره به برخی جزئیات محتواهای تولید شده در این استودیوها، گفت: در مجموع طی سال ۱۴۰۱ در حوزه آموزشی و پژوهشی ۱۰ هزار و ۳۸۶ دقیقه محتوا تولیده شده است، همچنین در این مدت ۹۸۶۰ دقیقه تواشیح و سرود، ۲۹۸۶ دقیقه ادعیه، ۲۴۰۰ دقیقه تیزرهای تبلیغاتی، ۱۴۴۵ دقیقه پادکست و فایل صوتی و ۱۷۹۴ دقیقه مدیحهسرایی ضبط شده است.
وی به ابلاغ دستورالعمل خدماترسانی استودیوهای قرآنی اشاره و اظهار کرد: این دستورالعل چگونگی بهرهمندی جامعه قرآنی از خدمات این موسسات را بر اساس ضوابط ارائه خدمات استودیوهای تخصصی که با حمایت معاونت قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در مؤسسات قرآنی کشور راهاندازی شده است، مشخص میکند.
مدیرکل دبیرخانه کمیسیون توسعه فعالیتهای تبلیغی و ترویجی قرآن کریم اضافه کرد: معاونت قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، این دستورالعمل را با استناد به موضوع ردیف ۱۸ فصل «ب» اعتبارات اجرای منشور توسعه فرهنگ قرآنی که در سال ۱۳۹۳ مصوب شده است، تنظیم و با هدف افزایش توانمندیهای تولیدات قرآنی در اختیار مؤسسات یاد شده قرار داده است؛ بنابراین پیرو این دستورالعمل نرخ هزینه خدمات در سال ۱۴۰۲ برای بهرهمندی افراد حقیقی و حقوقی مؤسسات، نهادها و مراکز دولتی و عمومی متقاضی استفاده از استودیوهای قرآنی به مؤسسات ابلاغ شده است.
سلیمانی گفت: طبق تفاهمنامه منعقد شده با معاونت قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، مؤسسات موظف به رعایت مفاد تفاهمنامه برای بهرهمندی جامعه قرآنی کشور و همه افراد حقیقی و حقوقی عضو مؤسسه هستند و امیدواریم این بستر فراهم شده بتواند گام موثری برای افزایش توانمندیهای تولیدات قرآنی کشور باشد.