پخش زنده
امروز: -
بر اساس نظرسنجی شرکت اوپینیوم، بسیاری معتقد به قصور در حوزههایی هستند که پیشتر به عنوان مزایای احتمالی خروج از اتحادیه اروپا تلقی میشد.
به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما، به نقل از راشاتودی، یک نظرسنجی که شرکت اوپینیوم (Opinium) در سومین سالگرد خروج انگلیس از اتحادیه اجرا کرد، نشان میدهد بیشتر ساکنان انگلیس اکنون بر این باورند که برگزیت برای اقتصاد این کشور بد بوده است.
این نظرسنجی نشان میدهد اکثریت نسبی (۵۴ درصد) پاسخ دهندگان این پیمایش معتقدند برگزیت به طور کلی تاثیر منفی بر اقتصاد انگلیس داشته است در حالی که ۱۳ درصد معتقدند خروج از اتحادیه اروپا نتایج خوبی در بر داشته است.
۵۳ درصد معتقد بودند برگزیت به توان انگلیس برای کنترل مهاجرت آسیب وارد کرده است در حالی که ۵۷ درصد معتقد بودند برگزیت موجب تاثیر نامطلوبی بر توان این کشور برای واردات از اروپا شده است.
از هر سه پاسخ دهنده تقریبا دو نفر (۶۳ درصد) معتقد بود ترک اتحادیه اروپا به بحران تورم و هزینههای زندگی کمک کرده است در حالی که فقظ ۸ درصد معتقد بودند بعد از برگزیت، وضعشان در فروشگاهها بهتر شده است.
بیش از یک سوم پاسخ دهندگان (۳۵ درصد) معتقد بودند خروج از اتحادیه اروپا موجب تاثیر منفی بر وضعیت مالی شخصی آنها شده است حال آن که از هر ۱۰ نفر فقط یک نفر معتقد بود برگزیت از نظر مالی به آنها کمک کرده است.
در خصوص درآمد و حقوق بعد از برگزیت، ۴۰ درصد نظر منفی داشتند و فقط ۱۱ درصد گفتند شاهد مزیت درآمدی بوده اند و تقریبا نیمی از پاسخ دهندگان (۴۷ درصد) گفتند شاهد تاثیر منفی برگزیت بر خدمات بهداشت ملی بوده اند حال آن که فقط ۹ درصد معتقد بودند اوضاع بهبود یافته است.
جیمز کراوچ، رئیس شرکت نظرسنجی اوپینیوم در گفتگو با گاردین گفت: «نارضایی عمومی در خصوص نحوه برخورد دولت با برگزیت ادامه دارد و حتی بسیاری معتقد به قصور در حوزههایی هستند که پیشتر به عنوان مزایای احتمالی خروج از اتحادیه اروپا تلقی میشد».
وی افزود: «به احتمال زیاد، برگزیت در انتخابات آتی در مقایسه با مساله وضعیت اقتصاد و بهداشت که اولویتهای اصلی رای دهندگان هستند، مسالهای ثانوی خواهد بود.»