پخش زنده
امروز: -
معاون بهداشت، امداد، درمان و آموزش پزشکی ارتش گفت: طب دریایی در حفظ سلامت و افزایش کارایی پرسنل دریایی، به ویژه در محیطهای بسته و طولانیمدت نقش بسیار مهمی ایفا میکند.
نقش حیاتی طب دریایی در سلامت پرسنل دریایی
به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مازندران، فرمانده نیروی دریایی ارتش صبح امروز چهارشنبه در همایش بینالمللی طب دریایی در نوشهر بر اهمیت طب دریایی و لزوم گسترش همکاریهای بینالمللی در این زمینه تأکید کرد.
امیر دریادار شهرام ایرانی با اشاره به سه حوزه اصلی فعالیت در حوزه بهداشت و درمان دریایی، گفت: نخستین حوزه، طب دریایی نیروهای مسلح است که در تامین امنیت دریا حضور دارند و به خدمات بهداشتی و درمانی نیازمندند. حوزه دوم، تامین امنیت شناورهای عبوری است که ممکن است در حین سفر با مشکلات پزشکی مواجه شوند و به امدادرسانی نیاز داشته باشند. سومین حوزه نیز سواحل کشورهایی است که به دلایل مختلف طبیعی یا غیرطبیعی دچار بحران شده و نیازمند کمکهای بشردوستانه، به ویژه در حوزه بهداشت و درمان هستند.
وی با بیان اینکه همایشهای طب دریایی به صورت دوسالانه برگزار میشود، افزود: امسال با بینالمللی کردن این همایش، تلاش کردیم تا تجربیات خود را با سایر کشورها به اشتراک بگذاریم و از تجربیات آنها نیز بهرهمند شویم. این امر علاوه بر ارتقای دانش دانشجویان رشته پزشکی دریایی، به ما کمک میکند تا جایگاه خود را به عنوان یک مرجع در منطقه حفظ کنیم.
معاون بهداشت، امداد، درمان و آموزش پزشکی ارتش هم با تاکید بر اهمیت طب دریایی در دو بخش نظامی و غیرنظامی، به تشریح ابعاد مختلف این حوزه پرداخت.
امیر سرتیپ دوم پزشک امیر نظامی اصل با اشاره به تقسیمبندی طب دریایی نظامی به سه بخش مریتایم مدیسین (مربوط به شناورهای سطحی)، پزشکی پرفشار (مربوط به غواصان) و نظامهای پزشکی بهداشتی در زیردریایی، بر ضرورت توجه به سلامت پرسنل دریایی در شرایط سخت و خاص عملیاتهای دریایی تاکید کرد.
خانم جوهی و گزارشی از این همایش: