پخش زنده
امروز: -
نخستین دوره مسابقات آشپزی صحرایی ارتش جمهوری اسلامی ایران در سیرجان برگزار شد.
به گزارش خبرگزاری صداوسیمای کرمان، فرمانده مرکز آماد و پشتیبانی نیروی دریایی ارتش مستقر در سیرجان گفت: این دوره از مسابقات با حضور تیمهای برگزیده نیروی زمینی، نیروی هوایی، نیروی دریایی و تیم پدافند امروز در مرکز آماد و پشتیبانی نیروی دریایی ارتش برگزار شد.
امیر دریادار مصطفی گرامی افزود: این چهارتیم آشپزی از نیروهای ارتش جمهوری اسلامی ایران در مسابقات منطقهای رتبه برتر را به دست آوردند وبا توجه به ایناصل مهم که کیفیت طبخ و سلامت غذا اولویت کاری در تمامی مراکز ارتش هست در این مسابقات رقابت در مهارت طبخ غدا بوده و انتقال تجربیات نیز مورد توجه قرار میگیرد.
وی عنوان کرد: این مسابقات توانسته یک رقابت سالم را به وجود آورد و سرعت و دقت عمل، کیفیت غذا، ایمنی در آشپزی، بهداشت، خلاقیت و نو آوری، میزان مصرف آب، دقت در برداشت مواد اولیه و آسیب نزدن به تجهیزات و ابزار آشپزی ازجمله موارد و آیتمها برای کسب امتیاز در این مسابقه هستند.
فردا مراسم اختتامیه در مرکز آماد و پشتیبانی نیروی دریایی ارتش در سیرجان برگزار میشود.