پرهیز از خوردن غذای پر ادویه در افطار و سحر
هنگام سحر از خوردن غذاهای پر ادویه خودداری کنید زیرا باعث عطش و ترش کردن میشود.
به گزارش واحد مرکزی خبر به نقل از پایگاه اطلاع رسانی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی؛ افزایش سطح اسید در معده خالی در ماه مبارک رمضان باعث تشدید زخم و التهاب معده و به صورت احساس سوزش در ناحیه معده و زیر دنده ها ظاهر می شود و می تواند به طرف حلق گسترش یابد؛ همچنین غذاهای تند، قهوه و نوشابه این حالت را شدیدتر می کند.
بنابر این گزارش، افراد هنگام سحر از خوردن غذاهای خشک نظیر کوکو سبزی، کوکو سیب زمینی، کتلت و گوشتهای سرخ شده مثل کباب، جوجه کباب و ماهی خودداری کنند این غذاها به همراه غذاهایی که ادویه زیادی دارد، باعث عطش زیاد و ترش کردن معده میشود.
روزه داران، به ویژه آنهایی که دچار بیماریهای گوارشی و معده هستند، سعی کنند از خوردن چنین غذاهایی بپرهیزند یا از لیمو ترش، ماست و سبزی خوردن در کنار این غذاها استفاده کنند.
روزهداران بهتر است برای پیشگیری از بروز ناراحتیهای گوارشی و ترش کردن و سوزش سر معده، از مصرف زیاد غذاهای شیرین و چرب مانند زولبیا و بامیه در سحر یا افطار پرهیز کنند.
مصرف سس مایونز، خامه، سوسیس و کالباس نیز در سحری یا افطاری مناسب نیست زیرا این غذاها شرایط بروز ناراحتیهای گوارشی نظیر ترش کردن معده را فراهم میکنند.
بهتر است برای پیشگیری از التهاب و سوزش معده، شش تا هشت لیوان آب در فاصله افطار تا سحر بنوشند و برای پیش گیری از احساس تشنگی، می توانند لیموترش تازه در سحر مصرف کنند.