کولی غورابیج یکی از انواع غذاهای ساده و خوشمزه گیلانی است
پیروز که نمادی برای همه ایرانیان شده است، ۱۰ ماهگی خود را آغاز میکند.
هر پیاز خاصیت، طعم، تندی و تیزی خاص خودش رو دارد به همین دلیل هم کاربردش در آشپزی متفاوت است.
تصاویر منتخب مسابقهی جهانی عکاسی زیر آب منتشر شد.
سویا جایگزین مناسبی برای گوشت است اما بیشتر خانوادهها از طعم و مزه آن خوششان نمیآید بنابراین باید بدانیم چگونه سویا را بپزیم و مزه دار کنیم.
موارد زیر اشتباهات رایج در بازکردن یخ گوشت هستند که بهتر است از انجام آنها خودداری کنید.
وقتی صحبت از پل معلق میشود اکثرا پل معلق مشگین شهر یا پل شیشهای هیر که این اواخر ساخته شده است را به یاد میآورند، اما آیا با پل معلق پیرتقی و جاذبههای آن آشنایی دارید؟
سالاد یکی از پیش غذاهایی است که مورد علاقه افراد زیادی قرار دارد. همچنین از بعضی سالادها میتوان به عنوان وعده سبک غذایی نام برد
آش عباسعلی یکی از آش های سنتی شهر کرمانشاه است که معمولا در فصل های پاییز و زمستان درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه آش عباسعلی با ما همراه باشید.
این شیشه پاک کن طبیعی دست ساز قدرت خوبی دارد و سطحی تمیز و بدون لک به جای میگذارد